בחברת ברלין טורס לאהתמצאו צוות מדריכים מקצועי – דוברי עברית שיחשפו בפניכם את פינותיה הנחבאות של ברלין. עם לאה טורס תוכלו לסייר ברחבי הרובע היהודי ולעבור בין חצרות הקישה היפהפיות מלאות חנויות הבוטיק והגלריות, לשמוע את סיפורן של נשים יהודיות במהלך מלחמת העולם השניה ואף לטייל מחוץ לברלין ולהגיע לפוטסדאם או לדרזדן הקסומה.
לאה טורס היא חברת הדרכה ותיקה בעלת צוות מדריכים שחי ונושם את ברלין, כל אחד מהתחום שלו: היסטוריה, אמנות, אוכל ועוד.
חלק גדול מהסיורים של לאה טורס נעשה עם אוטובוס צמוד ובשילוב בין נסיעה להליכה רגלית בתחנות המשמעותיות.
בסיור הנרחב ביותר שמציעה החברה, "ברלין- נא להכיר", תסיירו עם המדריך בנקודות החשובות ביותר בעיר כמו פארק טירגארטן, הרייכסטאג, שער ברנדנבורג, הרובע היהודי, הברלינר דום, כיכר ז'נדרמרקט ועוד.
סיימתם את חופשתכם בעיר? לאה טורס מציעה גם שירותי הסעות לשדה התעופה ממגוון מלונות ברחבי העיר לאורך כל שעות היממה. התעדכנו באתר באשר למלונות, לתאריכים ולשעות.